17 Ekim 2012 Çarşamba

TWİTTER TAKİPTEN ÇIKARANLAR BAK (JUSTUNFoLLOW)


Justunfollow, Twitter'da sizin takip ettiğiniz (following) halde onun sizi takip etmediği kişileri topluca tespit edip, tek tıkla listenizden çıkarabileceğiniz oldukça yararlı bir sitedir.
 Twitter, takip etme (following) ve takip edilme (followers) üzerine işleyen bir sosyal ağ sitesidir. Twitter'da genelde tanınabilmek için bol bol kişi takip etmeniz gerekebilmektedir. Tabi bu ünlü kişiler ve markalar için geçerli değil. Ne kadar takip ederseniz, takipçi sayınız da o kadar artmakta. Fakat uzun süre takip ettiğiniz halde sizi bir türlü takip etmeyen kullanıcılar bazen sinir bozucu olabilmektedir. İşte sizin takip ettiğiniz fakat onun sizi takip etmediği bir yığın kullanıcıdan aynı anda tek seferde kurtulabileceğiniz bir servistir, justunfollow.
Siteye Twitter hesabınız ile bağlanıyor ve "Show Non-followers" düğmesine tıklıyorsunuz. Ardından bütün sizin takip ettiğiniz halde onların takip etmediği bir kişiler listesi karşınıza geliyor. Listeden sırasıyla en sağında "Unfollow" düğmesini tıklamanız yetiyor. Hepsi bu kadar kolay.

1 yorum:

  1. http://www.twittertakibi.com sınırsız, reklamsız ve ücretsiz takipci artirimi, rt artirimi. herhangi bir limiti yok sitenin fakat az kullanıcısı var gibi o bakımdan yayıp daha sonra sömürmek laızm :D

    www.twittertakibi.com

    YanıtlaSil